Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.01.2019
Produkty Energy a jejich pomoc při vzdělávání - Mgr. Stanislava Emmerlingová
Mozek potřebuje k maximální výkonnosti optimální výživu, tj. kyslík, glukózu, minerály, vitamíny, enzymy a některé tuky, a k tomu také emocionální... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Specifická porucha učení – dyslexie
15.02.2022 Novinky
Specifická porucha učení – dyslexie
Martin je žákem třetí třídy základní školy. Velmi jej baví matematika, ale často chybuje ve slovních úlohách – a to všechno jen kvůli čtení. Někdy děl... číst celé
Produkty Energy a jejich pomoc při vzdělávání - Mgr. Stanislava Emmerlingová Produkty Energy a jejich pomoc při vzdělávání - Mgr. Stanislava Emmerlingová
Základní přírodní produkty Energy byly vytvořeny před více než 25 lety a fungují na základě ověřeného systému, tzv. pentagramu, který zná již několik ... číst celé
Vnímejte šetrně Vnímejte šetrně
Přečtěte si o tom, jaké maličkosti rozhodují o našem vnímání světa. číst celé
Zobrazit všechny články
PSACÍ TRENAŽER

Výbornou pomůckou pro nácvik počátečního psaní je psací trenažer. Je to plastová tabulka obdélníkového tvaru o rozměrech 20 x 7 cm. V ní jsou vylisovány vodicí žlábky ve tvaru písmen abecedy. Na dně každého žlábku jsou výstupky, které při přejetí tužkou vydávají zvuk a zároveň jemně působí na nervová zakončení v prstech rukou. Dítě zapojuje více smyslů najednou, vjem je tak silnější a zapamatování snazší.

Z jedné strany jsou písmena tiskací, z druhé strany typu Comenia Script. Tabulka je tedy vhodná zvláště pro nácvik tvarů nevázaného písma. Může ale pomoci i s písmem vázaným – obsahuje vlnovky, horní kličky, zátrhy, čáry a ovály.

Výhodou je, že žák může tabulku po počátečním zacvičení používat samostatně. Psací trenažer mu vede ruku, a pokud se odchýlí od správného tvaru, hned to sám pozná – hrot tužky vyjede ze žlábku. Tabulka tak posiluje jeho sebeřízení při učení a velmi snadno mu dopřeje pocit úspěchu. Ten jej motivuje k další činnosti.

Při pravidelném používání trenažeru se rychle zlepšují všechny aspekty psaní – čitelnost, úhlednost i hbitost. Trenažer sám ohlídá tvar, velikost, stejnoměrnost a sklon písma. Pomáhá i při počátečním nácviku správné hustoty, rytmizace a celkové úpravy (ta probíhá později – v psaní na papír).

Psací trenažer je velmi skladný, a lze jej bez potíží nosit s sebou. Může dobře posloužit i dospívajícím či dospělým cizincům (např. z Ukrajiny nebo Číny) při nácviku psaní latinky.

Výuka psaní s psacím trenažerem je pohodlnější pro žáka i vyučujícího, snižuje únavu očí a je celkově příjemnější. Výzkumy prokázaly, že je také rychlejší, a to až 3x oproti klasické výuce psaní.

Není potřeba se s psaním trápit, když vás může bavit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Brána ke knihám s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, identifikační číslo: 09388451, zapsané v OR vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 335542, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Přihlaste se k odběru newsletteru.
Články a rady

Certifikace

Vytestování vhodné barvy

Doporučujeme:

Kontakt

info@proskolaky.eu

tel.: +420 608 943 719

On-line úhrady od 15.3.2022 zajišťuje platební brána comgate

Platební brána ComGate

 

Sledujte nás

 

© Brána ke knihám s.r.o. 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz