Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Blog
Vnímejte šetrně Vnímejte šetrně
Přečtěte si o tom, jaké maličkosti rozhodují o našem vnímání světa. číst celé
Diagnostická sada vizuálního stresu
02.02.2021 Novinky
Diagnostická sada vizuálního stresu
Tisíce dětí, pro které je čtení únavné a nepříjemné, nevědomky zažívají vizuální stres. Aby dosáhly stejných výsledků jako jejich vrstevníci, musí pra... číst celé
PSACÍ TRENAŽER
03.12.2020 Novinky
PSACÍ TRENAŽER
Výbornou pomůckou pro nácvik počátečního psaní je psací trenažer. Je to plastová tabulka obdélníkového tvaru o rozměrech 20 x 7 cm. V ní jsou vylisová... číst celé
Zobrazit všechny články
PSACÍ TRENAŽER

Výbornou pomůckou pro nácvik počátečního psaní je psací trenažer. Je to plastová tabulka obdélníkového tvaru o rozměrech 20 x 7 cm. V ní jsou vylisovány vodicí žlábky ve tvaru písmen abecedy. Na dně každého žlábku jsou výstupky, které při přejetí tužkou vydávají zvuk a zároveň jemně působí na nervová zakončení v prstech rukou. Dítě zapojuje více smyslů najednou, vjem je tak silnější a zapamatování snazší.

Z jedné strany jsou písmena tiskací, z druhé strany typu Comenia Script. Tabulka je tedy vhodná zvláště pro nácvik tvarů nevázaného písma. Může ale pomoci i s písmem vázaným – obsahuje vlnovky, horní kličky, zátrhy, čáry a ovály.

Výhodou je, že žák může tabulku po počátečním zacvičení používat samostatně. Psací trenažer mu vede ruku, a pokud se odchýlí od správného tvaru, hned to sám pozná – hrot tužky vyjede ze žlábku. Tabulka tak posiluje jeho sebeřízení při učení a velmi snadno mu dopřeje pocit úspěchu. Ten jej motivuje k další činnosti.

Při pravidelném používání trenažeru se rychle zlepšují všechny aspekty psaní – čitelnost, úhlednost i hbitost. Trenažer sám ohlídá tvar, velikost, stejnoměrnost a sklon písma. Pomáhá i při počátečním nácviku správné hustoty, rytmizace a celkové úpravy (ta probíhá později – v psaní na papír).

Psací trenažer je velmi skladný, a lze jej bez potíží nosit s sebou. Může dobře posloužit i dospívajícím či dospělým cizincům (např. z Ukrajiny nebo Číny) při nácviku psaní latinky.

Výuka psaní s psacím trenažerem je pohodlnější pro žáka i vyučujícího, snižuje únavu očí a je celkově příjemnější. Výzkumy prokázaly, že je také rychlejší, a to až 3x oproti klasické výuce psaní.

Není potřeba se s psaním trápit, když vás může bavit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Brána ke knihám s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, identifikační číslo: 09388451, zapsané v OR vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 335542, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Články a rady

Certifikace

Vytestování vhodné barvy

Doporučujeme:

Kontakt

info@proskolaky.eu

tel.: +420 608 943 719

 

Sledujte nás

 

© Brána ke knihám s.r.o. 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.